Prodej

Nové sýry Milkana na českém trhu

Všechno začíná na pastvinách. Ve svěží, zelené, turismem téměř nedotčené oblasti Allgaü, odkud pochází mléko, ze kterého se sýry Milkana vyrábí. Mléko má vysoký podíl tuku a smetany a sýru dodává plnou krémovou chuť.

Smetanový sýr Milkana je nyní k dostání v několika příchutích, záleží jen na vás, jakou si vyberete: Milkana s příchutí bylinek, Milkana s příchutí zrající Goudy, či přírodní smetanová Milkana Cream. Péče a láska dají při zpracování mléka vzniknout těm nejlepším sýrům, jejichž chuť nejlépe vynikne nejen namazaných na chlebu, ale hodí se i do polévek, na zapékání či gratinování.

Milkana_vanička_big

Tenké plátky sýru ementálového typu, které v sobě uchovávají tu nejintenzivnější chuť, mají jemnou texturu, zaoblený tvar a nelepí se. Plátkové sýry Milkana jsou ideální k přípravě svačiny, ale skvěle chutnají i samotné k vínu. Hodí se i na přípravu studených i teplých pokrmů.

Plátky Milkana je možné vychutnat ve třech různých variantách. Milkana Classic je ideální pro ty, kteří milují chuť jednoduchosti. Milkana Caractére a Milkana Creamy pro ty, kteří se nebojí vyzkoušet plnou a výraznou chuť sýra.

Čtěte také

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *