Branding

Pivovar Ostravar otevřel první Ostravarnu

Pivovar Ostravar, který na jaře ohlásil investici do nové sítě značkových hospod, slavnostně otevřel první hospodu s názvem Ostravarna. Tento zcela nový typ hospod svým návštěvníkům nabídne nezaměnitelnou atmosféru Ostravy, skvěle ošetřený tankový Ostravar i kvalitní a zároveň cenově dostupnou gastronomii.

Pilotní Ostravarna se jmenuje Ostravana U Jubilejní a nachází se v architektonicky unikátní ostravské Jubilejní kolonii v nejlidnatější části Ostrava-Jih.

Tankové pivo je dnes mezi konzumenty stále oblíbenější a vyhledávanější. „Výhodou tankového piva je především jeho kvalita a čerstvost. Ostravar se do Ostravarny přiváží z nedalekého pivovaru filtrovaný a  nepasterizovaný. S nadsázkou se dá říct, že pivo chutná jako byste jej konzumovali přímo ve sklepích pivovaru, jen je díky filtraci jiskrnější,“ vysvětluje vrchní sládek pivovaru Ostravar Roman Richter a dodává: “Jako vrchního sládka mě samozřejmě velmi těší, že si konzumenti budou moci naše piva vychutnat v té nejlepší a nejčerstvější podobě.“

ostravarna

Na čepu Ostravarny U Jubilejní se budou moci konzumenti kromě vlajkové lodi Ostravar Premium těšit také na novinku Ostravar Mustang a v neposlední řadě na Speciály ze spilky, které momentálně reprezentuje Černá Barbora. „Ostravar je na českém pivním trhu výjimečný hned v několika ohledech. Je to pivo se silnými místními kořeny a specifickou chutí ušitou na míru chuťovým buňkám obyvatel z regionu. Naše pivo navíc stále vaříme podle původní receptury v otevřených kádích spilky, aby tak získalo bohatší chuť a vůni. A v neposlední řadě stojí za zmínku, že většinu Ostravaru konzumenti vypijí v točené podobě v restauracích a hospodách,“ komentuje pivní nabídku manažerka značky Zuzana Cieciotková.

Pilotní Ostravarna pochopitelně disponuje nejmodernější tankovou i výčepní technologií. Součástí výčepního pultu je například speciální zařízení na předchlazení pivních sklenic ve vodní lázni. „Předchlazené sklenice umožní nádherně vyniknout všem charakteristickým vlastnostem načepovaného piva, udrží ho déle studené a s pěnou, která během jeho konzumace kreslí po stranách sklenice pravidelné kroužky,“ říká vrchní sládek Roman Richter.

Čtěte také

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *