Zástupci Budějovického Budvaru, n. p. již po sedmé v řadě a celkem po deváté převzali na slavnostním vyhlášení v kabaretu pivnice U Fleků z rukou zástupců časopisu Pivní kurýr cenu Pivo roku 2006. Prémiový světlý ležák Budweiser Budvar získal v průběhu jubilejního patnáctého ročníku soutěže nejvíce hlasů od spotřebitelů a porazil další známé značky.
„Máme radost z toho, že příznivci naší značky ocenili ležák Budweiser Budvar svými hlasy jako Pivo roku 2006,“ říká ing. Daniel Jírovec, vedoucí marketingu Budějovického Budvaru, n. p., a doplňuje: „Existují různé degustační soutěže, kde se k pivu vyjadřují odborníci, ale výsledku spotřebitelské hlasovací soutěže si vážíme víc. Vítězství totiž znamená, že naše pivo chutná právě těm, pro které ho podle tradiční receptury a z těch nejkvalitnějších surovin vaříme.“
Budějovický Budvar, n. p. získal již přes čtyři desítky ocenění jak doma, tak i v mezinárodních soutěžích. V posledních letech byl například oceněn celkem šesti medailemi ze světové soutěže World Quality Selections. Dalším významným oceněním je ohodnocení tmavého ležáku „Nejlepší importované pivo“ na letošním pivním festivalu The London Drinker´s Beer and Cider Festival. Letos byla značka Budweiser Budvar zařazena českou pobočkou britské organizace nezávislých odborníků „Superbrands“ mezi nejvýznamnější značky České republiky.
Lahodná chuť a zlatavá barva tradičního českého piva Budweiser Budvar jsou dány zvláštnostmi přírodního prostředí a pečlivým výběrem vstupních surovin. Při výrobě piva Budweiser Budvar je používán výhradně nejjemnější žatecký chmel, vybraný moravský slad a vysoce kvalitní měkká voda čerpaná z vlastních, více než 300 m hlubokých artéských studní. Za prémiovou kvalitou piva Budweiser Budvar se skrývá pivovarský fortel a dovednost všech, kdo se na jeho výrobě v Českých Budějovicích podílejí.
– red –















Follow


